advisor-image

Hola, sóc Elia Perelló,  i m'encanta cuinar. Esta passió me la va transmetre la meua iaia entre fogons i cassoles de fang, com també a gaudir-lo amb família.

Fa quasi 10 anys vaig descobrir el Thermomix® (T31), i amb ell, una nova manera de cuinar  i de racionalitzar el temps, que m'ha  permès adaptar la cuina tradicional de m'ha iaia, així com descobrir una cuina nova apassionant i adaptada als nous temps: fàcil, saludable, ràpida i neta.

Amb aquest espai vos compartiré  el meu Temps de Cuina, i vos mostraré idees, recursos, Consells... allò que necessiteu per traure el màxim partit al vostre Thermomix® . 

Hola, sóc Elia Perelló,  i m'encanta cuinar. Esta passió me la va transmetre la meua iaia entre fogons i cassoles de fang, com també a gaudir-lo amb família.

Fa quasi 10 anys vaig descobrir el Thermomix® (T31), i amb ell, una nova manera de cuinar  i de racionalitzar el temps, que m'ha  permès adaptar la cuina tradicional de m'ha iaia, així com descobrir una cuina nova apassionant i adaptada als nous temps: fàcil, saludable, ràpida i neta.

Amb aquest espai vos compartiré  el meu Temps de Cuina, i vos mostraré idees, recursos, Consells... allò que necessiteu per traure el màxim partit al vostre Thermomix® . 

Comprar Thermomix®

Aún no tengo ninguna entrada dada de alta, pásate más tarde y seguro que encontrarás algo!